Trädgårdsnytta!

Tjooow!
I dag har det varit en tuff dag. Jag och mamma har gjort lite nytta i trädgården. Den är inte så stor men den finns. Och vi har väldigt mycket blommor som jag sprang runt och tog kort på. Så här är våran dag i bilder:


Vita Luktpioner.



Allium Ivory Queen.

Daglilja.

Mer blommor!  Räcker det inte?! (tydligen inte).

Jättestäpplilja.

Primula

Buxbom


Vi har besök!

Ett till besök fast han har inte rört sig ur fläcken på ett par månader.

Mamma och jag har ju självklart varsin änglavakt!

Murgröna

Påfågelstulpaner.


Vi borde öppna Djurpark!



Jobba,jobba jooobba.

Det är tillåtet att ta rast....eller?

Här är våran dag I trädgården. Ni får gärna lägga till kommentarer!

MVH Josefine & Patricia

Tyresta by

Tjoooow!
Nu har jag inte  skrivit på en vecka. Men det har ju inte hänt så mycket heller jag har gått i skolan och mamma har väl jobbat håppas jag. I dag har jag varit på tyresta by med skolan det var inte så roligt. Men måste man så måste man. Vi fick en uppgift men den var ganska änkel. Jag skriver inte så långa ilägg än men jag håppas mamma kan börja skriva snart, när hon har lärt sig hur man gör :P




                                                                                          -Josefine 


Veckan rinner..

Tjooow!

Den här veckan har gått skiiit fort jag har knappt hunnit blinka.
Men man var ju ledig i Måndags så det var ju skönt.
Jag har jobbat i skolan jätte mycket den här veckan 
så jag har kunnat redovisa steg 8 i matten (äntligen)
Jag har blivit besatt av en bok vid namn Twilight 
Jag menar det  verkligen ni borde läsa den! Man blir
fast  det ända man vill göra är att läsa typ! Hej då jag 
pallar inte skriva så mycket mer nu ses! 



    -Josefine 

Hemma!

Tjooow!
Äntligen hemma efter en enormt lång vecka! Vi har ju varit hund vakt åt min moster. Det var verkligen kul, vi hade tänkt att springa och gå promenader. Men vi valde ( tydligen ) att bara gå ut med Brända två gånger om dagen, det blev så fint och varmt väder så vi kunde sitta ute och sola och ta en fika!
Sen var det bara åka till nästa ställe: mormor och morfar. Man blir välldigt lätt rastlös där så det var tur att jag hade med mig en bok vid namn Anne Franks dagbok. Mamma åkte hem för hon skulle jobba nästa dag. Två dagar efter ( tisdagen ) så åkte vi till ett ställe där dom hade massa djur och så, bara för det så kommer jag inte ihåg vad det heter. Det var kul, varmt och soligt men helt ok. På eftermidagen så fikade vi :D
Onsdagen åkte vi till deras land det var också kul för där har jag en egen liten säng på deras loft. skiiiit mysigt om du frågar mig. Jag har ett litet förnster där jag kan se vattnet där alla stora båtar åker. På torsdag eftermidag så kom mamma det var kul för jag hade inte sett henne på ett tag och då hade man en annan och snacka med. sen har hela helgen gladatt ihopp sig så jag kommer inte ihåg vilken dag som är vilken :P nu måste jag gå för att ducha håppas mamma kan lägga till det andra inlägget.

                                                                                        - Josefine

Välkommen!

Tjooow!
Det här är det första inlägget i fam Zar's nya blogg. Det är jag Josefine och min mamma Patricia som kommer att lägga in inlägg på den här bloggen!

Mamma och jag är hundvakt åt mina kusiner/ hennes syster som nu för tillfället är i Shanghai. Vilket härligt väder det är! Sol typ hela tiden =) varmt och skönt, min mormor och morfar kom förbi för att ficka och äta lite mat, Dom har också en liten hund fast det är en pudel som heter Tilda.  Den hunden vi är hundvakt åt heter Brända och är en stor briard (stavning?). Nu ska jag kolla lite på datrorn och så.

Josefine =)





                                                              


RSS 2.0