Josse is back to business! ;-)

Heeeej jossen is back!
Ja det vill säga att jag är hemma hos mamma med en fungerande dator, det är därför jag inte kunnat blogga något överhelgen pågrund av att jag jag har typ pajjat pappas dator, ingen bra ide om ni frågar mig....
Men ja inte grubbla över det förflutna (även om jag ångrar att jag pajjat den på något jä*la vis??) för nu är jag hemma hos mamma och ja...där har jag 2 daorer själv...men ingen av dom fungerar häller! så jag sitter vid mammas lilla MacBook och bloggar, jag tror faktiskt att jag pajjat tre datror på typ ett halv år! inte bra...men nu kanske mamma ska försöka fixa den för jag behöver den VÄRKLIGEN den här veckan, för jag måste plugga så mycket som möjligt...aja har inga bilder i detta inlägg så ni får nöja er med text :)
Äru glad nu Anki?? Nu har jag bloggat!
(Man får skäll så fort man lämnar bloggen tom över en helg! jises!)

Brödburk blev Te-burk


Vilket "pillergöra"


Mammas hörna

Min minibyrå är dock inte klar, lådorna ska målas och få någon form av knoppar...
Saknar en tuff, passande lampa, det blir lite mörkt.
/Patricia

Vad tycks?

Hejsan Hejsan!
Var förbi mamma i dag efter skolan, och mormor & morfar var där!
Vi tog en fika sen så tog jag vägen hem till pappa igen och så laga vi mat och kollade på min nya film! NEW MOON! sjukt bra film om jag får säga det själv!

Men nu har jag bytt design, vet inte om den blev så bra, men men. Vi får se om jag gör några små skysteringar till helgen.
Nu ska jag ta och titta på Arn så ha det så bra, och mamma BLOGGA!

Ny design?

Hejsan Hejsan!
Ja nu har jag åkt hem till pappa och jag håppas att mamma klarar av att blogga utan mig!
Men i alla fall så har jag gjort fyra bilder och jag vet inte vilken av bilderna som jag ska ta, jag har altså lite besluts ångest! och vilken ska jag ta?
 Bild 1.

Bild 2.

Bild 3.

Bild 4.

 

Det var alla, så nu ska jag kolla på Blåsningen och göra mig en kopp te :)

Smått och gott

Hittade en bok om monogram, brodyr för handdukar etc. Anki du som skulle börja brodera, här är facit för en tia!
Detta har vi hittat! Ett brodyrhäfte för en tia! Anki skulle inte du brodera på handdukar etc??
Häftet mer i detalj
En ganska så ful brunbetsad tallrikshylla som man kan göra om...
En brunbetsad inte så snygg tallrikshylla, men den kan bli bra..
Tyvärr blev det bara två ynka rätt på V75

Fixa & Dona...

Ja i dag och igår har jag och mamma haft en liten målar verkstad. Vi har målat lite allt möjligt och det blev faktiskt ganska bra :) Mammas byro är dock inte klar...den röda färgen som var innan tränger igenom den vita så vi vet inte vad vi ska göra...hon har målat den ungefär 4 gånger och det hjälper inte så mycket. Något tips??
Mammas skrivbor.
Lite söt tyckte jag.
Ett gammalt hålslag som mamma hittade på en Antik vid vega.
Här målas det för fullt!...
Vit målade lådor till byron.
Handtagen till lådorna på byron...
Mamma målar en "mini byro" Som hon själv kallar det.
Mammas halv målade byro...
Mamma har slipat ramar för hon ska måla dom svarta!
Jag har köpt en skriv/rit bok, med gulaktigt blanka sidor :) väldigt nöjd!
Jag målade en "mini byro" till mitt rum.
Målade det svarta på min sax låda :) har 6 saxar för tillfället!
Ja det var allt vi hade gjort i dag! nu ska jag göra en kopp te och titta på mammas favorit program Morden i Midsommar!...
-Jossen!

Kläppen!

Ja förra veckan på sportlovet så var jag i kläppen som då ligger i sälen för er som inte vet det! Eller ja nästan i sälen i alla fall, men där var jag och åkte skidor med mina kusiner och deras föräldrar. Det var verkligen jätte härligt, vi åkte scoter, vi var på ett äventyrsbad som heter experium och så hade tele 2 familje dag på fredagen så då var Play där från made in sweden, Erik från idol och Cilla och totte från Talang 2008 tror jag det var.
Här kommer lite bilder från våran resa:
Då började resan vid halv 9 på morgonen, vi gick upp klockan 5 och var väl inte så pigga så vi tog med kudde och täcke med i bilen och tänkte väl att vi skulle få sova där! Men vi åt en ordentlig frukost och packade det sista för resan. Jag Lasse och min kusin Lizette gick ut för att packa deras Dodge ram 1500 tror jag visst att det är! och om ni förstår så var det på pricken att vi fick med allt i bilen, fråga Denny, det är en stor bil! Men när vi tankat så kunde vi äntligen börja åka, jag och mina kusiner Lizette och Robin satt och kolla på en film "Day after tomorrow" -dom hade med sig sin dator så vi kollade på film ungefär varje kväll- det är en grymt bra film faktiskt! Men när den väl var slut så låg jag och min kusin och lyssnade på musik och somnade...det var väldigt skönt eftersom man hade gått och lagt sig klockan halv 1 och vaknat klockan 5! Brr...gillar inte att gå upp så tidigt.
Vi ville ha godis i bilen, och ni vet det klassiska: den ligger längst in! puh! säger jag bara, Lizette fick lägga sig över all packning för att få tag på en liten påse med plopp! :)
Vad gör man inte för godis??
Deras Dodge ram 1500...Kläppen här kommer vi!
Vi är framme och våran stuga vi ska tillbringa en vecka i :)
Jag brukar säga att jag hatar furu...tror ni inte att allt!- då menar jag allt!- i det där huset var av furu!
Men det gick bra i alla fall! Vi packade upp och ställde in all mat vi hade med oss..ni skulle sett! vi hade mat för ungefär en hel månad! och ändå fick vi springa ner till det lilla "Kläppen livs" för att handla...
Jag och min kusin skulle sedan springa ner till "Kläppen livs" och handla, vi tog på oss varma kläder och sprang ut! Sen så hoppade vi i ett dike, och det var 1,5 meter djup snö....det var- ursäkta språket- ett helvete att ta sig upp! Det tog 15 minuter för oss och alla bilar som åkte förbi tyckte vi typ va dumma i huvet, men är det snö så är det! Det slutade med att Lizette fick slänga sig på snön och jag fick klättra på henne och sedan dra upp henne. Vi såg ut som två snö monster när vi kom in i affären, efter det ville vi inte slänga oss i diket något mer....om ni ser på bilden så sitter Lizette ganska högt upp, men vi rullade oss ner för hela diket också...
Fint väder och mycket snö! :)
Varm korv med bröd..mmm! Från våran stuga så var det 200 meter till backen så gick fort att hämta för att grilla vid backen.
Lizette och Robin i liften.
Sitter i sitt liften..
Vi var på fondy-kväll, alla kolla snett på oss...undra varför??
Rök från fondy-grytan....
Vi var på en restaurang och mötte några vänner.
Tele 2 familje dag, Play från Made In Sweden.
Erik från Idol...
Det var 14 bilder av ungefär 500 :)

Melodifestivalen!

Kollar ni??
Jag och mamma kollar lite, är faktiskt lite besviken på årens bidrag! Men i morgon kommer nog mycket bilder! mamma har lovat att blogga och jag ska springa runt och fota hur mammas och mitt rum blev efter våran renovering! och sen blir det bilder från Kläppen! Det var verkligen jätte härligt där, fint väder och jätte skönt, men dom sista dagarna så blev det 24- °C så det var inte så skönt längre...men vi köppte oss en varsin varm choklad så var allt bra igen! Men ni får veta mer om resan i morgon!
Två bilder som ja hitta från Ken & Carina! :)
Snart Anki så får du dina bilder ;)

RSS 2.0