Här ser men...

Wow! snacka om dålig uppdatering!
I sommras var det senaste inlägget vi (jag) skrev. Mamma är ju inte så intreserad av att blogga och sitta vid datorn efter jobbet. Men det är jag! Även fast vi på Kunskapsskolan bara arbetar på datorer så tycker jag om att sitta vid dom på fritiden också. Vet inte vilken del av vår släckt min mamma kommer från igentligen om hon inte gillar att sitta vid datorn efter jobbet (hihi), men men..

Nu är det vinter och kallt, det har snöat jätte mycket här i Stockholm, och det slutar aldrig! Det är lite jobbigt när man ska ta sig till skolan/jobbet, bussarna går inte som dom ska och det är jätte halt på vägarna. Sen e man väl lite dum och inte ta på sig mössa och vantar...(men jag har faktist använt mössan och vantarna Anki gjorde till mig men jag glömde dom hos mamma, buhu!)
Men det var jätte mysigt över jul och nyår! men nu börjar jag bli lite trött på det faktist! Jag vill ha värme, tänk om man har brottom till skolan/jobbet och men bara behövde springa ut i en tröja och ett par byxor, det kan man inte riktigt nu för om man gör det så har man en mamma som springer bakom och skäller ut en (buhu!)

JAG VILL HA SOMMAR!!
 

//Jossen!


RSS 2.0